Zo maak je eenvoudige Halloween Cupcakes

Zo maak je eenvoudige Halloween Cupcakes

Halloween cupcakes zijn écht leuk om uit te delen. Krijg je trick-or-treat'ers aan de deur? Of hebben je bengels een klein hongertje na de Halloween wandeling? Trakteer ze op griezelig lekkere Halloween cupcakes. Lees hier hoe Tina met de kids eenvoudige Halloween Cupcakes maakt.

Een druilerige verlofdag? Dan maar Halloween Cupcakes bakken!

Een lokale feestdag, dat betekent een dagje verlof voor de scholen en dus ook voor mij als leerkracht. Met mijn eigen kindjes, maar ook de kindjes van mijn broer en zus die op dezelfde school zitten, was het full house bij ons. Geen rustig dagje dus, maar 5 kids te entertainen! Daar was ik gelukkig op voorzien, want ik had alles in huis gehaald om samen met hen Halloween cupcakes te maken.

 

Eenvoudige Halloween Cupcakes maken met FLINGO

 

Heel enthousiast bij het openen van mijn bestelling bij FLINGO.

Een bestelling van FLINGO openen is meteen een feestje! Voor weekend van de klant kreeg ik er gratis een leuke totebag bij. Tof! Want die worden hier vaak gebruikt. Ook zat er een persoonlijk bedankkaartje met grappige quote in en een kleurplaat voor de kindjes. En die kwam écht van pas, zo bleek...

Want net op het moment dat we wilden starten met het maken van de Halloween cupcakes viel de elektriciteit namelijk uit… Snel even de kleurplaat kopiëren en hops bezigheidstherapie gevonden! Gelukkig was de elektriciteitspanne van relatief korte duur en konden we vrij snel aan de slag met de cupcakes! Spotte je trouwens ook dat ongeduldige handje op de foto?

 

Eenvoudige Halloweeen Cupcakes maken met FLINGO

 

Supergemakkelijk!

Geen zin om een recept voor cupcakes te volgen? Dan is zo’n kant-en-klare mix voor cupcakes dé oplossing. Je hoeft er enkel maar eitjes en boter aan toe te voegen, even goed mengen en hops, het deeg kan in de vormpjes gegoten worden. Na een 20-tal minuutjes in de oven, mogen de cupcakes uit de oven om af te koelen.

 

Eenvoudige Halloween Cupcakes maken met FLINGO

 

Voor het decoreren van de cupcakes gebruikten wij paarse smeltchocolade, verschillende Halloween suikerdecoraties en Halloween sprinkles.

 

Eenvoudige Halloween Cupcakes maken met FLINGO

 

Eenvoudige Halloween Cupcakes maken met FLINGO

 

Benodigdheden voor deze eenvoudige Halloween Cupcakes:

Te vinden op de FLINGO webshop:

Cupcake vormpjes

Kant-en-klare mix voor cupcakes 500gr of mix voor cupcakes 1kg

Deco Melts

Halloween Sprinkles

Eetbare decoratie

Eetbare oogjes

 

Zelf toe te voegen:

Aan de mix voor cupcakes (500gr) dien je zelf nog eitjes (5) en boter (250gr) toe te voegen.

Met de mix van 500 gram maakten we 21 cupcakes. De kids vonden het niet alleen leuk om ze te maken, maar ook leuk om hun creaties de dag nadien mee te mogen nemen naar school.

 

Eenvoudige Halloween Cupcakes maken met FLINGO

 

Eenvoudige Halloween Cupcakes maken met FLINGO

 

Helemaal into Halloween? Bekijk dan zeker ook de rest van het Halloween-aanbod bij FLINGO.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Verzending binnen 1 à 3 werkdagen. Gratis verzending in België vanaf €75. Verbergen