Griezelig lekkere bubbelwafels maken met Sanne

Griezelig lekkere bubbelwafels maken met Sanne

Halloween is natuurlijk dé tijd van het jaar voor spooky koekjes, monster cakes en spider cupcakes. Maar het kan ook nog ietsje anders… Sanne ging met haar kids Finn & Thor aan de slag en toverden deze griezelig lekkere Halloween Bubbelwafels op tafel. Volgens ons zijn ze al helemaal klaar voor een Scary Halloween feestje!

Eindeloos veel mogelijkheden met bubbelwafels

Wist je dat de bubbelwafel afkomstig is uit Hong Kong? Daar worden ze ook wel 'egg waffles' genoemd, omdat ze wafels maakten van overgebleven of beschadigde eieren die niet meer verkocht konden worden. Deze favoriete streetfood uit Hong Kong heeft intussen de hele wereld veroverd. En dat vinden wij helemaal niet erg! ;-)

 

De bubbelwafels zijn hier vooral gekend doordat ze gebruikt worden als 'hoorntje' voor een ijsje. Maar je kan er echt zóveel meer mee doen. De bubbelwafel kan je perfect vullen met ijs, maar ook met fruit, koekjes, snoep of nog zoveel meer. Niet echt een zoetekauw? Maak er dan een hartige bubbelwafel van! Succes verzekerd.

 

Opgelet: De bubbelwafel maker werkt best verslavend. Eens je er een keertje mee aan de slag bent gegaan, zal je ongetwijfeld nog meer bubbelwafels willen maken! Zeg dus niet dat we je niet verwittigen hé. ;-)

 

griezelig lekkere halloween bubbelwafels

 

Wat heb je nodig voor deze Griezelige Halloween Bubbelwafels?

Ingrediënten voor het beslag (goed voor 2 bubbelwafels):

Meng onderstaande ingrediënten tot een glad beslag. Spray je bubbel wafel machine in met een bakspray vooraleer je wafels gaat bakken.

120 gram zelfrijzend bakmeel

2 el maïzena

100 gr suiker

2 eieren

1 el zonnebloemolie

1 tl vanille extract

50 ml melk

 

Te vinden op de FLINGO webshop:

Bubbelwafel machine

Bakspray

Halloween sprinkles

Zombie handjes of andere suikerdecoratie

Eetbare oogjes

(zwarte) deco melts

Laat je creativiteit vooral de vrije loop bij het decoreren van je bubbelwafel!

 

Griezelig lekkere Halloween bubbelwafels

 

Griezelig lekkere halloween bubbelwafels

 

EXTRA Tip: Wil je je bubbelwafels nog een tikkeltje enger maken? Wat denk je misschien van zwarte, paarse of groene bubbelwafels? Voeg een klein beetje eetbare kleurstof toe aan je beslag en krijg écht griezelige bubbelwafels als resultaat.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Verzending 1 à 3 werkdagen. Gratis verzending in België vanaf €75. Verbergen