30 Brooddoosbriefjes in snackdoos - Reeks 3

Beschikbaarheid: Op voorraad

Wil je je kindje tijdens de school- of kampdag graag laten weten dat je aan hem of haar denkt? Wil je een tijdens de lunch of speeltijd een klein grapje maken of nog iets liefs zeggen? Dat kan met deze derde reeks #brooddoosbriefjes, in een prachtig bedrukt snackdoosje!

De 30 #brooddoosbriefjes zitten in een herbruikbaar snackdoosje.
Zo kunnen kindjes die geen brooddozen meenemen naar school/kamp, toch ook een #brooddoosbriefje krijgen. Al zit het briefje dan in hun snackdoosje, het principe blijft hetzelfde: je laat hen weten dat je aan hen denkt. ‘Liefs bij de lunch’ wordt gewoon ‘liefs bij het tienuurtje’, of het drie-uurtje! Op 15 #brooddoosbriefjes staan tekeningen én wat tekst. Op 15 briefjes staat een grappige tekening, die perfect is voor kleutertjes.

Afmetingen
Het herbruikbaar snackdoosje is 11 x 8,5 cm en 4 cm hoog. De
#brooddoosbriefjes zelf zijn 7x7cm.

We zetten fel in op duurzaamheid en veiligheid:
• De #brooddoosbriefjes werden gemaakt uit gerecycleerd papier.
• We gebruikten gecertifieerde, geurloze en voedselveilige inkt voor de briefjes.
• Dit snackdoosje met #brooddoosbriefjes is de perfecte combinatie van de frisse ideeën van Hanne Luyten, de vrolijke tekeningen van Balou Ontwerpstudio en de duurzame kwaliteit van Amuse. Een 100% Belgisch partnership waar we heel fier op zijn!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Verzending binnen 1 à 3 werkdagen. Gratis verzending in België vanaf €75. Verbergen