Yumbox


Over YUMBOX

Yumbox is bedacht door Maia en Daniela, twee Amerikaanse moeders die zich inzetten voor het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten bij kinderen - op een leuke manier! Hun inspiratie kwam van de Franse schoollunches die dagelijks aan Maia's kinderen werden geserveerd. De nadruk in Frankrijk ligt op evenwicht, variëteit, smaak en voeding. Yumbox is uitgedacht om ons allemaal in staat te stellen dezelfde balans en voeding voor onze kinderen na te bootsen, ongeacht waar we wonen. Nu kan iedereen (zelfs kinderen) een evenwichtige maaltijd inpakken met Yumbox!

De bento-lunchboxen van Yumbox

Ze wilden een doos met een bento-achtig bakje, met één deksel dat alle compartimenten afdichtte; aangewezen voedselgroepen om ouders aan te moedigen en bij te staan ​​bij het inpakken van een uitgebalanceerde maaltijd; ingebouwde portie controle; een cool ontwerp en illustraties om van dit doosje meer een avontuur met goede voeding te maken dan alleen maar een simpele lunch! Deze gedachten vormden de basis voor het maken van Yumbox. Samen wilden zij hun visie van een ideale maaltijd on-the-go-box werkelijkheid maken!

De Yumbox lunchboxen zijn veruit de meest populaire bento brooddozen uit ons assortiment. Ze komen in leuke kleurtjes en hebben een mooie vakjestray met speels design. De binnentrays kan je eruit halen, zodat je ze makkelijk kan reinigen (ze mogen in de vaatwasser!) of eens kan afwisselen met een andere tray design. Deze bentobrooddozen zijn compact en gemaakt van voedselveilige materialen. Bovendien zijn ze 100% lekvrij, waardoor je er zonder zorgen yoghurt, dipsaus of hummus in kan meenemen.

  •  
Pagina 1 van 4
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Verzending binnen 1 à 3 werkdagen. Gratis verzending in België vanaf €75. Verbergen